Back

Prelungirea sesiunii de inventar emisii pentru anul 2019

Vă informăm că, s-a prelungit sesiunea de raportare 2020, în cadrul aplicației online ”SIM-PA F2 Inventare Locale de Emisii”.

Vă rugăm să vă autentificați în sistem pe site-ul http://raportare.anpm.ro  cu userul și parola Dvs,  să accesați aplicația ”SIM-PA F2 Inventare Locale de Emisii” disponibilă pe site-ul A.N.P.M. (https://raportare.anpm.ro/irj/portal/public) în  vederea completării chestionarelor aferente activității desfășurate în anul 2019 până cel târziu 31iulie 2020.

Pentru completarea corectă a chestionarelor se poate consulta documentul „Ghid de utilizare a sistemului SIM. Inventar Emisii” disponibil la aceeași adresa.

Menționăm faptul că înregistrările se efectuează pe puncte de lucru.

Pentru activitățile noi, vă rugăm transmiteți o cerere de înregistrare în Sistemul integrat de Mediu, aplicația ”SIM-PS F2 Inventare Locale de Emisii”, în urma căreia veți primi drepturi de acces (un nume de utilizator și o parolă)

Vă rugam să sesizați eventualele probleme în utilizarea acestui portal la adresa de e-mail  suportsim@anpm.ro și inventare_emisii@anpm.ro .