Back

Ziua Internațională a Biodiversității – ediția a II-a

Ziua Internațională a Biodiversității – ediția a II-a

În anul 2000, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a proclamat ziua de 22 mai - Ziua Internațională a Biodiversității, astfel că în fiecare an dedicăm acestei zile momentul de importanță cuvenit, prin marcarea unor acțiuni de promovare a biodiversității la nivel local.

Cu această ocazie, vă propunem ca până în 22.05.2022 de Ziua Biodiversității să fiți observatori și promotori ai biodiversității locale. Ne referim la biodiversitatea cea mai aproape de dumneavoastră, cea care vă înconjoară, cea în care vă petreceți zilele de relaxare, pe care o surprindeți sau o descoperiți în drumețiile din județul Satu Mare.

Vă invităm să promovăm împreună valorile biodiversității și frumusețea naturii, așa cum o vedeți dumneavoastră în plimbările prin locurile deosebite, care v-au impresionat, ale județului Satu Mare. După o zi în natură, vă rugăm să împărtășiți din imaginile dumneavoastră și impresiile acumulate, care să le transmiteți către APM Satu Mare pe adresa de mail: arii.protejate@apmsm.anpm.ro .

Colajul alcătuit din imaginile primite le vom afișa pe site-ul APM Satu Mare și pe pagina de facebook a instituției - Ziua Internațională a Biodiversității – ediția a II-a. Cu acest prilej putem sublinia importanța biodiversității, într-un mediu înconjurător pe care trebuie să îl împărțim echitabil între noi, oamenii și biodiversitatea.

Grija pentru biodiversitate este grija pentru noi înșine!