Baza de date Autorizatii de mediu - ianuarie 2017

BD AUTORIZATII DE MEDIU IULIE 2016

Baza de date Autorizatii de mediu ianuarie 2016

BD AUTORIZATII DE MEDIU IULIE 2015

BD Autorizatii de mediu Martie 2015

Baza de date - Autorizatii de mediu 2008 - 2014

SC ROMÂNOFIR SRL - Anunt decizia de emitere a autorizatiei de mediu

 AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI SIBIU anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu pentru « Pregătirea fibrelor şi filarea fibrelor textile»din localitatea Tălmaciu, str. Piaţa Textiliştilor, nr.17 – aparţinând S.C. ROMÂNOFIR  S.A.. cu sediul social în localitatea Tălmaciu, str. Piaţa Textiliştilor, nr.17, jude?ul Sibiu.

Eventualele sugestii şi contestaţii se pot depune în scris la sediul A.P.M. Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data prezentului anunţ.


SC FOREST GROUP SRL - Anunt decizia de emitere a autorizatiei de mediu

         AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI SIBIU anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu,  conform Ordinului  1798/2007, pentru  SC FOREST GROUP SRL cu sediul în Cisnădie, str. Măgurii nr. 204, având ca obiect de activitate – Spălătorie auto.

      Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, în termen de 30 zile lucrătoare, de la data apariţiei anunţului.                                                                                   


SC AUSTRO ANDY SRL - Anunt decizia de emitere a autorizatiei de mediu

 APM Sibiu anunţa publicul interesat asupra deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu, conform Ordinului MMDD nr. 1798/2007 pentru activitatea FABRICARE MOBILA- cod CAEN 3101, 3102, 3109, - titular SC AUSTRO ANDY SRL din localitatea Cisnadie,str. Tesatorilor, nr 31, jud. Sibiu

Eventualele sugestii si contestaţii se pot depune la sediul APM Sibiu str. Hipodromului, nr. 2A in termen de 30 zile lucrătoare de la data anunţului .


SC Partener GR - Anunt decizia de emitere a autorizatiei de mediu

 AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI SIBIU anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu pentru – Exploata?ie piscicolă, din comuna Gura Rîului, aval de Lacul de acumulare Gura Rîului în zona bazinului de compensare, judeţul Sibiu, aparţinând S.C. Partener G.R. din municipiul Sibiu, str. Măierilor, nr. 9, judeţul Sibiu, în urma verificării amplasamentului şi analizei documentaţiei în cadrul Colectivului de Analiză Tehnică din data de 04.06.2014.    

            Eventualele sugestii şi contestaţii se pot depune în scris la sediul APM Sibiu str. Hipodromului, nr. 2A în termen de 15 zile lucrătoare de la data anunţului.