Back

Acțiune de educație ecologică din cadrul proiectului ,,Eco Junior”

 

În data de 31.05.2022, a avut loc la Școala Gimnazială Stroiești, reprezentată de doamna director, prof. Maria Ciuc  o acțiune de educație ecologică din cadrul proiectului ,,Eco Junior”, organizată în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, reprezentată de doamna director executiv Maria Mădălina Nistor.

Elevii clasei a III-a coordonați de doamna profesor învățământ prof. înv. primar Adriana Elena Bondar au participat cu mult entuziasm la această activitate.

Fiecare copil a devenit Eco Junior un prieten al naturii, care are o atitudine responsabilă față de mediul înconjurător.

Doamna Poleacu Mihaela – reprezentantul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava la acțiune -  le-a prezentat elevilor, cu ajutorul imaginilor, curiozități din domeniul protecției mediului, cum se selectează deșeurile și aspecte privind importanța și semnificația Zilei Mondiale a Mediului.

Copiii au fost foarte interesați, au pus întrebări, au primit răspunsuri, au completat cu informații pe care le știau din diverse surse, realizându-se astfel o acțiune de tipul dialog verde.

S-a ajuns la concluzia că, acest proiect trebuie să continue și va fi prelungit pe o perioadă de încă un an.