Back

Amenajamentul fondului forestier proprietate publică a statului administrat de Baza Experimentală Tomnatic, SCDEP Câmpulung Moldovenesc INCDS Marin Drăcea

Agenția pentru Protecția Mediului Suceava referitor la planul: „Amenajamentul fondului forestier proprietate publică a statului administrat de Baza Experimentală Tomnatic, SCDEP Câmpulung Moldovenesc INCDS Marin Drăcea”, titular  Baza Experimentală Tomnatic, Câmpulung Moldovenesc, anunţă publicul interesat asupra finalizarii proiectului de plan, a studiului de evaluare adecvată și a raportului de mediu în cadrul procedurii de obținere a avizului de mediu pentru planul mentionat.

Documentațiile pot fi consultate pe pagina de internet a titularului planului și pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava.

Observatii/comentarii si propuneri se primesc în scris la sediul titularului și la sediul APM Suceava, până în data de 25.08.2022.

Dezbaterea publică va avea loc în data de 29.08.2022 la ora 14,00, la sediul Bazei Experimentale Tomnatic din municipiul Câmpulung Moldovenesc, str. Calea Bucovinei nr. 73Bis.