Back

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare - Lucrări pregătitoare provizorii, foraj și probe de producție la sonda Băineț 2 Vest

 

  

Autoritatea competentă pentru protectia mediului Agenția pentru Protecția Mediului Suceava anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Suceava în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Lucrări pregătitoare provizorii, foraj și probe de producție la sonda Băineț 2 Vest”, propus a fi amplasat în extravilanul comunei Frătăuții Noi,  jud. Suceava, titular SC RAFFLES ENERGY SRL  București.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava, str. Bistritei nr.1A in zilele de luni - joi, intre orele 8 – 14 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsv.anpm.ro.

Comentariile/Observațiile/Propunerile publicului interesat se poate inainta până la data de 19.04.2019 (în termen de 10 zile de la data afisării prezentului anunț).

 

Data afişării anunţului pe site: 17.04.2019