Back

Anunt public privind decizia etapei de incadrare - Construire bloc de locuinte collective cu doua tronsoane,cu regim de inaltime D+P+5E fiecare, locuri de parcare, sistematizare verticala, imprejmuire, racorduri/bransamente, organizare de santier

 

APM Suceava anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Suceava în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Construire bloc de locuinte colective cu doua tronsoane, cu regim de inaltime D+P+5E fiecare, locuri de parcare, sistematizare verticala, imprejmuire, racorduri/bransamente, organizare de santier ” propus a fi amplasat în municipiul Suceava,zona Cartodrom, jud. Suceava, titular SC MICBA IMOBILIARE S.R.L din Municipiul Radauti, str. Campului, nr.4 A, jud.Suceava.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava, str. Bistritei nr.1A in zilele de luni - vineri, intre orele 8 – 15 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsv.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare în termen de 5 zile de la data apariţiei prezentului anunţ.

 

Data afisarii anuntului pe site: 07.11.2018