Back

Anunț public privind decizia etapei de încadrare - Construire bloc de locuințe cu regim de înălțime D1+D2+P+4E+5p cu locuri de parcare și boxe la demisol, spații comerciale, spații pentru prestări servicii și spații de locuit la parter și etaje, sistematizare verticală, locuri de parcare supraterane, spații verzi, conform PUZ aprobat prin HCL nr. 6 din 28.01.2021, organizare șantier și racorduri/branșamente la rețelele urbane de utilități


Agenția pentru Protecția Mediului Suceava anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Construire bloc de locuințe cu regim de înălțime D1+D2+P+4E+5p cu locuri de parcare și boxe la demisol, spații comerciale, spații pentru prestări servicii și spații de locuit la parter și etaje, sistematizare verticală, locuri de parcare supraterane, spații verzi, conform PUZ aprobat prin HCL nr. 6 din 28.01.2021, organizare șantier și racorduri/branșamente la rețelele urbane de utilități” propus a fi amplasat în municipiul Suceava, zona Tătărași-Emil Cioran, f.n, județul Suceava, titular UCASY BIULDARS SRL.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava, str. Bistriței, nr. 1A în zilele de luni – vineri, între orele 9 – 13, precum și la urmatoarea adresă de internet: http://apmsv.anpm.ro.

Comentariile/Observațiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 19.03.2021. (în termen de 10 de zile de la data afișării anunțului).

 

Data afișării anunțului pe site: 09.03.2021