Back

Anunt public privind decizia etapei de incadrare - Construire clădiri de locuințe collective cu D+P+1E+M nivele, împrejmuire si racord la utilități (energie electric, gaze natural presiun eredusă, canalizare, apă potabilă)

 

Agentia pentru Protectia Mediului Suceava  anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Construire clădiri de locuințe collective cu D+P+1E+M nivele, împrejmuire si racord la utilități (energie electric, gaze natural presiun eredusă, canalizare, apă potabilă) “,  propus a fi amplasat in satul Ipotești, comuna Ipotești,  jud. Suceava titular SC OVIMANSARD SRL Suceava.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava, str. Bistriței nr. 1A in zilele de luni - vineri, intre orele 8 – 15 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsv.anpm.ro.

 Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare pana la data de  10.05.2018. (in termen de 8 de zile de la data afisarii anuntului).

 

Data afisarii anuntului pe site: 18.05.2018