Back

Anunț public privind decizia etapei de încadrare - Construire două blocuri de locuințe colective (notate bloc nr. 3 și bloc nr. 4) cu regim de înălțime P+2E+M, conform PUZ cu Regulamentul de urbanism aferent, aprobat prin HCL nr. 122/27.05.2020, locuri de parcare, sistematizare verticală, organizare de șantier și racorduri/branșamente la rețelele urbane de utilități

 

Agenția pentru Protecția Mediului Suceava anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Construire două blocuri de locuințe colective (notate bloc nr. 3 și bloc nr. 4) cu regim de înălțime P+2E+M, conform PUZ cu Regulamentul de urbanism aferent, aprobat prin HCL nr. 122/27.05.2020, locuri de parcare, sistematizare verticală, organizare de șantier și racorduri/branșamente la rețelele urbane de utilități” propus a fi amplasat în municipiul Suceava, str. Aleea Dumbrăvii, f.n, județul Suceava, titular SC VIVAT CONSTRUCT SRL.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava, str. Bistriței, nr. 1A în zilele de luni – vineri, între orele 9 – 13, precum și la urmatoarea adresă de internet: http://apmsv.anpm.ro.

Comentariile/Observațiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 19.04.2021. (în termen de 10 de zile de la data afișării anunțului).

 

Data afișării anunțului pe site: 09.04.2021