Back

Anunt public privind decizia etapei de incadrare - CONSTRUIREA A DOUA BLOCURI DE LOCUINTE SOCIALE IN REGIM DE INALTIME P+3 IN MUNICIPIUL VATRA DORNEI PE STRADA MALINILOR

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava, anunţă publicul interesat asupraluării deciziei etapei de încadrare de către APM Suceava în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru “ CONSTRUIREA A DOUA BLOCURI DE LOCUINTE SOCIALE IN REGIM DE INALTIME P+3 IN MUNICIPIUL VATRA DORNEI PE STRADA MALINILOR” din Vatra Dornei, str. Mihai Eminescu, nr. 17, judetul Suceava, titular PRIMARIA MUNICIPIULUI VATRA DORNEI.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava str. Bistriţei nr. 1A, în zilele de luni-vineri, intre orele 8-14 precum şi la următoarea adresă de internet : www.apmsv.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

 

Data afişării anunţului pe site:      15.06.2018