Back

Anunt public privind decizia etapei de incadrare - Obținere autorizație de construire pentru bloc de locuințe cu două tronsoane, tronson C cu regim de înălțime D+P+5E+6E parțial și tronson D cu regim de înălțime D1+D2+P+5E+6Eparțial, locuri de parcare subterane si supraterane, teren de sport peste parcarea subterană, loc de joaca pentru copii, sistematizare vertical, spații verzi amenajate, conform PUZ aprobat prin HCL nr.200 din 21.06.2018, organizare de șantier

 

 

Agentia pentru Protectia Mediului Suceava  anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Obținere autorizație de construire pentru bloc de locuințe cu două tronsoane, tronson C cu regim de înălțime D+P+5E+6E parțial și tronson D cu regim de înălțime D1+D2+P+5E+6Eparțial, locuri de parcare subterane si supraterane, teren de sport peste parcarea subterană, loc de joaca pentru copii, sistematizare vertical, spații verzi amenajate, conform PUZ aprobat prin HCL nr.200 din 21.06.2018, organizare de șantier“,  propus a fi amplasat in municipiul Suceava, zona Tătărași, fn,  jud. Suceava titular SC UCASY BIULDARS SRL.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava, str. Bistriței nr. 1A in zilele de luni - vineri, intre orele 8 – 14 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsv.anpm.ro.

 Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare pana la data de  28.07.2018. (in termen de 8 de zile de la data afisarii anuntului).

 

Data afisarii anuntului pe site:  20.07.2018