Back

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu - Autorizarea lucrărilor de construire a unei hale de producție a prefabricatelor din beton în sistem automatizat și spațiu pentru depozitare și uscare a prefabricatelor

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru “Autorizarea lucrărilor de construire a unei hale de producție a prefabricatelor din beton în sistem automatizat și spațiu pentru depozitare și uscare a prefabricatelor”, propus a fi amplasat în județul Suceava, oraș Liteni, str. Găinăriei, nr.127, titular  S.C. PREFABET S.R.L..

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava, str. Bistritei, nr. 1A, și la sediul S.C. PREFABET S.R.L., din județul Suceava, com. Bosanci, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Data afişării anunţului pe site:  14.01.2020