Back

Anunţ public privind decizia etapei de incadrare - CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICĂ Sp+P+E+M, bar, magazine, spălătorie auto, împrejmuire, utilități și branșament electric, pavazare

 

APM Suceava  anunta publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Suceava în cadrul procedurilor de evaluare a supra impactului asupra mediului pentru proiectul CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICĂ Sp+P+E+M, bar, magazine, spălătorie auto, împrejmuire, utilități și branșament electric, pavazare  propus a fi amplasat in comuna Frumosu, jud. Suceava, titular Molodetchi Alexandru-Șerban.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava, str. Bistritei nr.1A in zilele de luni - vineri, intre orele 8 – 15 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsv.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare în termen de 5 zile de la publicarea anunţului, pâna la 10.04.2018.

 

Data afișării anunțului pe site: 04.04.2018