Back

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare - Refacere traversări cursuri de apă cu conducte Romgaz, județul Suceava – conductă aducție gaze sondele 905

 

Autoritatea competentă pentru protectia mediului Agenția pentru Protecția Mediului Suceava anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Suceava în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Refacere traversări cursuri de apă cu conducte Romgaz, județul Suceava – conductă aducție gaze sondele 905, 920 Frasin”,   propus a fi amplasat în localitatea Bucșoaia, oraș Frasin, jud. Suceava, titular S.N.G.N. ROMGAZ SA – Sucursala Mediaș.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava, str. Bistritei nr.1A in zilele de luni - joi, intre orele 8 – 14 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsv.anpm.ro.

Comentariile/Observațiile/Propunerile publicului interesat se poate inainta până la data de 19.04.2019 (în termen de 10 zile de la data afisării prezentului anunț).

 

Data afișării anunțului pe site: 09.04.2019