Back

Anunț public privind emiterea deciziei etapei de încadrare revizuite - Reabilitare și modernizare drum comunal afectat de calamități în comuna Putna, județul Suceava

 

Agenția pentru Protecția Mediului Suceava anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul proiectul “Reabilitare și modernizare drum comunal afectat de calamități în comuna Putna, județul Suceava“  amplasat în com. Putna, jud. Suceava, titular Comuna Putna din com. Putna, nr. 310, jud. Suceava. Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava din mun. Suceava, str. Bistriței nr. 1A, jud. Suceava și la sediul Primăriei Comunei Putna din com. Putna, nr. 310, jud. Suceava, în zilele de luni - joi, între orele 8 – 15 și vineri, între orele 8 – 13, precum și la următoarea adresă de internet http://apmsv.anpm.ro.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava, până la data de 02.06.2023 (în termen de 10 zile de la data afișării prezentului anunț).

Data afișării anunțului pe site: 23.05.2023