Back

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare - RETELE DE CANALIZARE SI STATIE DE EPURARE IN LOCALITATEA MOARA NICA SI MOARA CARP, COMUNA MOARA, JUDETUL SUCEAVA



Autoritatea competentă pentru protecţia mediului, Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: fără evaluare a impactului asupra mediului şi fără evaluare adecvată, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul « RETELE DE CANALIZARE SI STATIE DE EPURARE IN LOCALITATEA MOARA NICA SI MOARA CARP, COMUNA MOARA, JUDETUL SUCEAVA (reamplasare statie de epurare si finalizarea lucrarilor inclusiv bransamente electrice la statia de epurare si statia de pompare)», amplasat în judetul Suceava, com. Moara, sat Moara Carp, titular COMUNA MOARA, cu domiciliu în judetul Suceava, com. Moara, sat Moara Carp.


Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecţia mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului APM Suceava , str. Bistritei, nr. 1A, în zilele de luni-joi între orele 8-15, vineri intre orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmsv.anpm.ro.


Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, până la data de 23.10.2018.


Data afişării anunţului pe site:16.10.2018