Back

Anunţ public privind decizia etapei de incadrare - Extindere retele de alimentare cu apa potabila si canalizare in comuna Valea Moldovei, judetul Suceava

 

 Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru proiectul “Extindere retele de alimentare cu apa potabila si canalizare in comuna Valea Moldovei, judetul Suceava”, propus a fi amplasat in comuna Valea Moldovei, sat Valea Moldovei, judetul Suceava, titular COMUNA VALEA MOLDOVEI din judetul Suceava..

Proiectul deciziei de incadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava, str. Bistritei nr.1A in zilele de luni - vineri, intre orele 9 – 14 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsv.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 8 de zile de la data afişării anunţului.

 

Data afişării anunţului pe site:            19.04.2018