Back

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu - Amenajare terasă Cornu Luncii IV pentru exploatarea agregatelor minerale cu aducerea terenului la starea inițială

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul *Amenajare terasă Cornu Luncii IV pentru exploatarea agregatelor minerale cu aducerea terenului la starea inițială* propus a fi amplasat în com. Cornu Luncii, sat Cornu Luncii, jud. Suceava, titular S.C. SIMSERVICE TRUCK S.R.L. Cornu Luncii.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din mun. Suceava, str. Bistriţei, nr. 1 A şi la sediul S.C. SIMSERVICE TRUCK S.R.L. Cornu Luncii, jud. Suceava în zilele de luni-vineri, între orele 9-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava.

 

Data afişării anunţului pe site: 02.10.2023