Navigation is temporarily unavailable.
Back

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu - Ansamblu de locuinte de serviciu cu 30 de unitati locative prin programul ANL "Construirea de locuinte de serviciu

 

   Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Ansamblu de locuinte de serviciu cu 30 de unitati locative prin programul ANL "Construirea de locuinte de serviciu” propus a fi amplasat in municipiul Suceava, str. 1 Decembrie 1918, nr.21, judetul Suceava,  titular  CONSILIUL JUDETEAN SUCEAVA din municipiul Suceava, str. Stefan cel Mare, nr.36, jud. Suceava.

   Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protectia Mediului Suceava cu sediul în municipiul Suceava, str. Bistriţei, nr. 1 A, judeţul Suceava şi la sediul beneficiarului CONSILIUL JUDETEAN SUCEAVA din municipiul Suceava, str. Stefan cel Mare, nr.36, jud. Suceava, în zilele de luni-vineri., între orele 9.00-15.00.

   Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava.

 

   Data afişării anunţului pe site:     08.06.2018