Back

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu - Montare rezervor de apă cu cabină tehnică externă în incinta Staţiei de distribuţie carburanţi PETROM 10 Rădăuţi

 

Agenția pentru Protecția Mediului Suceava anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul  *Montare rezervor de apă cu cabină tehnică externă în incinta Staţiei de distribuţie carburanţi PETROM 10 Rădăuţi* propus a fi amplasat în mun. Rădăuţi, Calea Bucovinei, nr. 49 P, jud. Suceava,  titular SC OMV PETROM MARKETING SRL Bucureşti.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din mun. Suceava, str. Bistriței, nr. 1 A şi la sediul SC OMV Petrom Marketing SRL din mun. Bucureşti, str. Coralilor, nr. 22, sector 1, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenția pentru Protecția Mediului Suceava.

Data afişării anunţului pe site: 6.11.2019