Back

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu - Consolidarea și creșterea performanței energetice a cabanei Hrapa, Baza Experimentală Tomnatic, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marin Drăcea

 

 

Agenția pentru Protecția Mediului Suceava anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Consolidarea și creșterea performanței energetice a cabanei Hrapa, Baza Experimentală Tomnatic, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marin Drăceaˮ propus a fi amplasat în comuna Moldovița, satul Demacușa, județul Suceava.

Informatiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava din mun. Suceava, str. Bistriței, nr. 1A, jud. Suceava și la sediul titularului, INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN SILVICULTURĂ „MARIN DRĂCEA” PRIN BAZA EXPERIMENTALĂ TOMNATIC cu sediul în județul Suceava, municipiul Câmpulung Moldovenesc, în zilele de luni - vineri, între orele 9 – 13.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava.

 

   Data afișării anunțului pe site:    08.07.2024