Back

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu - Obținere autorizație de construire pentru bloc de locuințe cu două tronsoane, tronson C cu regim de înălțime D+P+5E+6E parțial și tronson D cu regim de înălțime D1+D2+P+5E+6Eparțial, locuri de parcare subterane si supraterane, teren de sport peste parcarea subterană, loc de joaca pentru copii, sistematizare vertical, spații verzi amenajate, conform PUZ aprobat prin HCL nr.200 din 21.06.2018, organizare de șantier

 

 

Agentia pentru Protectia Mediului Suceava anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Obținere autorizație de construire pentru bloc de locuințe cu două tronsoane, tronson C cu regim de înălțime D+P+5E+6E parțial și tronson D cu regim de înălțime D1+D2+P+5E+6Eparțial, locuri de parcare subterane si supraterane, teren de sport peste parcarea subterană, loc de joaca pentru copii, sistematizare vertical, spații verzi amenajate, conform PUZ aprobat prin HCL nr.200 din 21.06.2018, organizare de șantier, propus a fi amplasat in municipiul Suceava, zona Tătărași, fn, judetul Suceava, titular SC UCASY BIULDARS SRL, din municipiul Suceava, B-dul 1 Mai, nr.5, jud. Suceava.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava str. Bistritei nr. 1A si la sediul SC UCASY BIULDARS SRL, din municipiul Suceava, B-dul 1 MAI, nr.5 , jud. Suceava, în zilele de luni - vineri, intre orele 9 – 14.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentia pentru Protectia Mediului Suceava.

 

Data afisarii anuntului pe site:    18.07.2018