Back

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu - Construire bloc de locuințe colective cu regim mediu de înălțime, cu funcțiuni complementare locuirii, împrejmuire teren, amenajare locuri de parcare, sistematizare verticală și racorduri/branșamente la rețelele urbane de utilități

 

Agenția pentru Protecția Mediului Suceava anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire bloc de locuințe colective cu regim mediu de înălțime, cu funcțiuni complementare locuirii, împrejmuire teren, amenajare locuri de parcare, sistematizare verticală și racorduri/branșamente la rețelele urbane de utilități, propus a fi amplasat  în municipiul Suceava, str. Parcului, județul Suceava.

Informatiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava str. Bistriței nr.1A și la sediul titularului SC MARBO WOODS SRL, din municipiul Suceava, str. Curtea Domnească, nr. 4, bloc 7, sc. A, ap. 8, județul Suceava, în zilele de luni - vineri, între orele 9 – 14.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava.

 

Data afișării anunțului pe site:   23.06.2020