Back

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu - Extinderea amenajării CES Mereni-Plopeni-Salcea pentru prevenirea inundaţiilor şi eliminarea excesului de umiditate în zona Salcea, judeţul Suceava

   

    Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul *Extinderea amenajării CES Mereni-Plopeni-Salcea pentru prevenirea inundaţiilor şi eliminarea excesului de umiditate în zona Salcea, judeţul Suceava* propus a fi amplasat în oraşul Salcea, jud. Suceava, titular Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare-Filiala Teritorială de Îmbunătăţiri Funciare Suceava.

    Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din mun. Suceava, str. Bistriţei, nr. şi la sediul Filialei Teritoriale de Îmbunătăţiri Funciare Suceava din mun. Suceava, str. Universităţii, nr. 3, jud. Suceava, în zilele de  luni-vineri, între orele 9-14.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava.

    Data afişării anunţului pe site: 16.03.2021