Back

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu - Obținere autorizație de construire pentru bloc de locuințe colective cu regim mare de înălțime, cu locuri de parcare la parter, locuri de parcare supraterane, sistematizare verticală, racorduri/branșamente la rețelele de utilități tehnico edilitare, organizare de șantier, conform PUZ aprobat HCL nr. 256/30.10.2008

 

 

Agentia pentru Protectia Mediului Suceava anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Obținere autorizație de construire pentru bloc de locuințe colective cu regim mare de înălțime, cu locuri de parcare la parter, locuri de parcare supraterane, sistematizare verticală, racorduri/branșamente la rețelele de utilități tehnico edilitare, organizare de șantier, conform PUZ aprobat HCL nr. 256/30.10.2008” propus a fi amplasat în municipiul Suceava, Calea Unirii, nr. 35, județul Suceava titular BUDEANU NICOLAE CRISTIAN, BUDEANU RODICA, ZUCHERMAN ALEXANDER și ZUCHERMAN PAULINA  din B-dul George Enescu, nr. 36, bl. 36A, ap. 18, jud. Suceava..

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava str. Bistritei nr.1A şi la sediul primariei Horodniceni în zilele de luni - vineri, intre orele 8 – 15.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava.

 

Data afișării pe site: 24.06.2020