Back

Anunţ public privind dezbaterea publică - Balastiera Curături, SC Tehno Forest SRL

 

   

 

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului şi a studiului de evaluare adecvată, pentru proiectul *Balastiera Curături*, propus a fi amplasat în comuna Păltinoasa, titular SC Tehno Forest SRL.

Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Rapoartele şi studiile pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din mun. Suceava, str. Bistriţei, nr. 1 A şi la sediul SC Tehno Forest SRL din com. Lespezi, sat Heci, jud. Iaşi, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14.

Documentelele menţionate sunt disponibile şi la următoarea adresă de internet http://apmsv.anpm.ro

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului şi a studiului de evaluare adecvată va avea loc la Căminul Cultural Păltinoasa, în data de 23.07.2019, începând cu orele 13.00 .

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din mun. Suceava, str. Bistriţei, nr. 1A, până la data de 23.07.2019.

 

Data afişării anunţului pe site: 14.06.2019