Back

Elaborare Plan Urbanistic Zonal și Regulament de urbanism aferent, în baza unui aviz de oportunitate, pentru construire bloc de locuințe colective, spații comerciale și prestări servicii, împrejmuire, locuri de parcare, sistematizare verticală, racorduri/branșamente

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava anunță publicul interesat că în urma analizării planului “Elaborare Plan Urbanistic Zonal și Regulament de urbanism aferent, în baza unui aviz de oportunitate, pentru construire bloc de locuințe colective, spații comerciale și prestări servicii, împrejmuire, locuri de parcare, sistematizare verticală, racorduri/branșamente”, propus a fi amplasat în județul Suceava, municipiul Suceava, strada Samoil Isopescu nr. 8, titular S.C. TRANS EUROPE SPEED S.R.L. din județul Suceava, comuna Bosanci, a consultărilor din cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 14.09.2023, s-a luat decizia ca planul mai sus menționat să fie supus adoptării, fără evaluare de mediu/evaluare adecvată, prin procedura simplificată, fără aviz de mediu.

În termen de 10 zile calendaristice de la data apariţiei prezentului anunţ, publicul poate face propuneri motivate de reconsiderare a acestei decizii în scris la Agenţia  pentru  Protecţia Mediului Suceava din municipiul Suceava, strada Bistriței, nr. 1A, județul Suceava, Tel: 0230514056, Fax: 0230514059, office[@]apmsv.anpm.ro.