Back

Înființare centru de zi, cantină, anexe aferente, spațiu de joacă, împrejmuire, branșament electric, bazin vidanjabil și fântână

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava anunță publicul interesat că în urma analizării planului “Înființare centru de zi, cantină, anexe aferente, spațiu de joacă, împrejmuire, branșament electric, bazin vidanjabil și fântână” propus a fi amplasat în comuna Vulturești, satul Pleșești, FN, titular ASOCIAȚIA ÎMPREUNĂ PENTRU VIITOR VULTUREȘTI, cu sediul în județul Suceava, comuna Vulturești, satul Pleșești nr. 154 BIS, anunţă publicul interesat că în urma consultărilor din cadrul ședințelor Comitetului Special Constituit din 16.05.2024 și 06.06.2024 s-a luat decizia ca planul mai sus menționat să fie supus adoptării, fără evaluare de mediu/evaluare adecvată, prin procedura simplificată, fără aviz de mediu.

În termen de 10 zile calendaristice de la data apariţiei prezentului anunţ, publicul poate face propuneri motivate de reconsiderare a acestei decizii în scris la Agenţia  pentru  Protecţia Mediului Suceava din municipiul Suceava, strada Bistriței, nr. 1A, județul Suceava, Tel: 0230514056, Fax: 0230514059, office[@]apmsv.anpm.ro.