Back

Întocmire PUZ și RLU pentru introducerea în intravilanul localității Șcheia a suprafeței de 11100 mp în vederea construirii unui complex industrial (hale prezentare, producție, desfacere cu birouri), amenajare parcări, sistematizare verticală și împrejmuire, extravilan loc. Șcheia

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava anunță publicul interesat că în urma analizării planului „Întocmire PUZ și RLU pentru introducerea în intravilanul localității Șcheia a suprafeței de 11100 mp în vederea construirii unui complex industrial (hale prezentare, producție, desfacere cu birouri), amenajare parcări, sistematizare verticală și împrejmuire, extravilan loc. Șcheia” titular SC TRUTZI SRL Șcheia și a consultărilor din cadrul ședinței Comitetului Special Constituit întrunit în data  de 21.09.2022, s-a luat decizia ca planul mai sus menționat să fie supus adoptării, fără evaluare de mediu/evaluare adecvată, prin procedura simplificată, fără aviz de mediu.

În termen de 10 zile calendaristice de la data apariţiei prezentului anunţ, publicul poate face propuneri motivate de reconsiderare a acestei decizii în scris la Agenţia  pentru  Protecţia Mediului Suceava din mun. Suceava, str. Bistriței, nr. 1A, jud. Suceava, Tel: 0230514056, Fax: 0230514059, office[@]apmsv.anpm.ro.