Back

Inițiere PUZ pentru introducere terenuri în intravilan în scopul construirii unui complex turistic si infrastructura aferentă

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava anunță publicul interesat că în urma analizării planului „Inițiere PUZ pentru introducere terenuri în intravilan în scopul construirii unui complex turistic si infrastructura aferentă”, teren extravilan str. Parcului, municipiul vatra Doreni, județ Suceava, titulari CHIRUȚĂ Vasile și CHIRUȚĂ Valentina și a consultărilor din cadrul ședinței Comitetului Special Constituit întrunit în data  de 21.09.2022, s-a luat decizia ca planul mai sus menționat să fie supus adoptării, fără evaluare de mediu/evaluare adecvată, prin procedura simplificată, fără aviz de mediu.

În termen de 10 zile calendaristice de la data apariţiei prezentului anunţ, publicul poate face propuneri motivate de reconsiderare a acestei decizii în scris la Agenţia  pentru  Protecţia Mediului Suceava din mun. Suceava, str. Bistriței, nr. 1A, jud. Suceava, Tel: 0230514056, Fax: 0230514059, office[@]apmsv.anpm.ro.