Back

Întocmire PUZ pentru construire spațiu comercial (magazin), accese auto și pietonale, parcări, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame luminoase pe fațadă și în parcare, stâlp cu panou publicitar luminos, împrejmuire, branșamente la utilități și organizare de șantier

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava anunță publicul interesat că în urma analizării planului “Întocmire PUZ pentru construire spațiu comercial (magazin), accese auto și pietonale, parcări, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame luminoase pe fațadă și în parcare, stâlp cu panou publicitar luminos, împrejmuire, branșamente la utilități și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în județul Suceava, comuna Ipotești, satul Ipotești, strada Mihai Viteazu FN, titular S.C. COSBAU INVEST S.R.L. din județul Suceava, municipiul Suceava, Aleea Jupiter nr. 14, bl.132, sc.B, et.4, ap.18 și a consultărilor din cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 24.05.2023, s-a luat decizia ca planul mai sus menționat să fie supus adoptării, fără evaluare de mediu/evaluare adecvată, prin procedura simplificată, fără aviz de mediu.

În termen de 10 zile calendaristice de la data apariţiei prezentului anunţ, publicul poate face propuneri motivate de reconsiderare a acestei decizii în scris la Agenţia  pentru  Protecţia Mediului Suceava din municipiul Suceava, strada Bistriței, nr. 1A, județul Suceava, Tel: 0230514056, Fax: 0230514059, office[@]apmsv.anpm.ro.