Back

PLANUL URBANISTIC DE DETALIU - Construire sală de conferințe și evenimente, sistematizare verticală, locuri de parcare, racorduri/branșamente, împrejmuire cu character provizoriu și obținere autorizație de construire

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava  anunță publicul interesat că în urma analizării  „PLANUL URBANISTIC DE DETALIU -  Construire sală de conferințe și evenimente, sistematizare  verticală,  locuri de  parcare, racorduri/branșamente, împrejmuire  cu  character  provizoriu  și obținere  autorizație  de  construire",  în municipiul Suceava, strada B-dul Sofia Vicoveanca, Județul  Suceava,  în  urma consultărilor realizate în cadrul Comitetului Special Constituit la APM Suceava în data de 18.01.2018 conform prevederilor Art.10 din H.G. 1076/2004 planul menţionat  a fost încadrat în categoria planurilor care nu se supun evaluării de mediu urmând a fi adoptat fără aviz de mediu.

In  termen de  10   zile calendaristice de la data apariţiei prezentului anunţ, publicul poate face propuneri motivate de reconsiderare a acestei decizii în scris la Agenţia  pentru  Protecţia Mediului Suceava, Str. Bistritei, nr. 1A, Suceava, Tel: 0230 514056, Fax: 0230 514059, office@apmsv.anpm.ro.