Back

Actiuni desfasurate de APM Tulcea pentru sarbatorirea Zilei Pasarilor 2016

Actiuni de constientizare si informare desfasurate de APM Tulcea cu ocazia evenimentului ecologic: Ziua Pasarilor 2016

 

Actiune de educatie ecologica  cu tema Ziua pasarilor in cadrul proiectului  de parteneriat Natura si limba romana - doua lucruri pe care le-am gasit facute de altii” incheiat cu Scoala Gimnaziala I.L. CARAGIALE Tulcea. Actiunea s-a desfasurat cu clasa a V a B . Elevii au construit din materiale reciclabile, hranitori pentru pasari si cuiburi artificiale,  care au fost instalate in copaci. Cele mai bune lucrari au fost premiate.  Toti elevii au primit diploma de participare la actiune.

 actiune de educatie ecologica  cu tema Ziua pasarilor  cu participarea elevilor clasei a VI B de la  Scoala Gimnaziala  Constantin GAVENEA Tulcea. Elevii  au invatat sa construiasca din material reciclabile cuiburi artificiale si hranitori pentru pasari, care au fost instalate in copaci. 

Actiune de educatie ecologica  cu tema Ziua pasarilor in cadrul  Programului de parteneriat Educational   “Prietenii naturii” incheiat cu Scoala Speciala Gimnaziala nr 14 Tulcea.

Elevii au vizionat o proiectie  power-point despre semnificatia zilei 1 Aprilie – Ziua pasarilor  apoi  au invatat practic cum  sa construiasca din materiale reciclabile cuiburi artificiale si hranitori pentru pasari care au fost instalate in copacii de langa scoala.

Toti participantii la actiuni au facut observatii in natura invatand cum sa se implice in mod concret in actiuni de protejare a speciilor de pasari.