Back

Acțiuni organizate de Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea cu ocazia Zilei Internaționale a Educației

Acțiuni organizate de Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea cu ocazia Zilei Internaționale a Educației

În data de  5 octombrie 2018, APM Tulcea a organizat activitatea,,Educația pentru o dezvoltare durabilă"  împreună cu  elevii clasei a X-a A de la Colegiul Dobrogean ,,Spiru Haret" Tulcea, unitate de învățământ cu care  a încheiat un protocol de colaborare în cadrul proiectului ,,Iubim și protejăm natura pentru viață". Acțiunea   a constat in: prezentarea conceptului de dezvoltare durabilă, a elementele prin care poate fi caracterizat și a celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD), incluse pe Agenda 2030. Actiunea  a continuat cu  documentare si dezbateri pe tema. La activitate au participat 28 de elevi împreună cu diriginta lor.

A doua activitate organizată de APM Tulcea  în data de  5 octombrie 2018, APM Tulcea a avut loc la  Scoala Specială Gimnazială nr 14 Tulcea  cu ocazia desfasurarii actiunii de educatie ecologica  cu tema “ Dezvoltarea durabilă pe înțelesul tuturor” .

Acțiunea  face parte din proiectul educațional „Dezvoltarea durabilă o prioritate “  a constat in prezentarea modului cum  educaţia pentru o dezvoltare durabilă poate ajuta să transforme perspectiva noastră în realitate. Actiunea  a continuat cu  un concurs de desene.  La activitate au participat 20 și 6 cadre didactice.