Back

Agenţia pentru Protecţia Mediului Tulcea, anunță publicul interesat că Ședința dezbaterii publice programată la Primăria comunei Mihail Kogălniceanu - Sală ședințe, pe data de 27.10.2021, ora 15:30 pentru titular S.C. MITUVA N.L.K. S.R.L, nu se poate desfășura

Anunţ public

Dezbatere publică

Având în vedere prevederile art. 5 alin. (3) lit. a) din Legea   nr. 55/2020 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare,

Agenţia pentru Protecţia Mediului Tulcea, anunță publicul interesat că Ședința dezbaterii publice programată la Primăria comunei Mihail Kogălniceanu - Sală ședințe, pe data de 27.10.2021, ora 15:30, nu se poate desfășura.

Observațiile și comentariile publicului interesat, la  Bilanțul de mediu de nivel I a Raportului la bilanțul de mediu de nivel I pentru emitere a autorizației de mediu pentru activitatea corespunzătoare CAEN 2399 – Fabricarea altor produse din minerale nemetalice, desfăşurate la punctul de lucru din sat Mihail Kogălniceanu, com. Mihail Kogălniceanu, jud. Tulcea.

vor fi transmise on-line sau prin poștă, în termen de 10 zile de la data publicării în mass-media, la sediul S.C. MITUVA N.L.K. S.R.L., oraș Brașov, str. Mihai Viteazu, nr. 166, birou D4-A-09, jud. Brașov și la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Tulcea, mun. Tulcea, str.14 Noiembrie, nr.5, jud, la adresa de email: office.tulcea@apmtl.anpm.ro.

Bilanțul de mediu de nivel I și Raportul la bilanțul de mediu de nivel I pot fi consultate sunt disponibile la următoarea adresă de internet: http://apmtl-old.anpm.ro/docfiles/view/206511.