Back

Anunt public privind depunerea solicitării de revizuire a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitarea liniei de cale ferată Braşov – Simeria, parte componentă a coridorului IV Pan-European pentru circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 km/h, tronsonul Braşov – Sighişoara”, titular Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA.

ANUNŢ  PUBLIC

privind depunerea solicitării de revizuire a acordului de mediu

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului anunţă publicul interesat asupra depunerii modificărilor aduse proiectului de infrastructură: „Reabilitarea liniei de cale ferată Braşov – Simeria, parte componentă a coridorului IV Pan-European pentru circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 km/h, tronsonul Braşov – Sighişoara”,  titular Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA, propuse a fi realizate pe teritoriul județelor Brașov și Mureș.

Memoriul de prezentare este afişat pe pagina web a ANPM (www.anpm.ro) accesând  domeniul Reglementări/Acord de mediu/Documentaţii procedura EIA şi EA.

Având în vedere declararea și prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, până la ieșirea din starea de alertă, informaţiile privind modificările aduse proiectului pot fi consultate online, iar observaţiile publicului se primesc zilnic prin poștă, la Agenția Națională pentru Protecția Mediului din Splaiul Independenţei, nr.294, Sector 6, Bucureşti, prin fax la nr. 0212071103 și online pe următoarea adresă de e-mail: autorizari@anpm.ro