Back

Anunt public privind decizia etapei de incadrare - pensiune - TITIENAR CASIAN

 

Agenția pentru Protectia Mediului Suceava  anuntă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Construire pensiune (S+P+E+M), anexe, împrejmuire și utilități (branșament gaze naturale, electric, apă, canalizare), desființare anexe” propus a fi amplasat în municipiul Câmpulung Moldovenesc, Calea Transilvaniei, nr.241, jud.Suceava, titular TITIENAR CASIAN.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava, str. Bistriței nr. 1A in zilele de luni - vineri, intre orele 9 – 14 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsv.anpm.ro.

 Publicul interesat poate depune propruneri în ceea ce priveste conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorității competente pentru protecția mediului. Comentariile/observatiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 29.07.2021. (in termen de 10 de zile de la data afisarii anuntului).

 

19.07.2021