Back

Anunţ public privind decizia de emitere a acordului de mediu pentru modificările aduse proiectului de infrastructură „Autostrada de Centură București, km 0+000 – km 100 +900” amplasat în Jud. Ilfov și Jud. Giurgiu, titular CNAIR

Anunţ public

privind decizia de emitere a acordului de mediu

    Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru modificările aduse proiectului de infrastructură „Autostrada de Centură București, km 0+000 – km 100 +900” amplasat în Jud. Ilfov și Jud. Giurgiu titular Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

    Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului din Splaiul Independenței, nr. 294, Sector 6, Bucureşti, în zilele de luni - joi, între orele 8.00–16.30 și vineri, între orele 8.00–14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.anpm.ro/ Reglementari/ Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului din Splaiul Independenței, nr. 294, Sector 6, Bucureşti, în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.