Back

ANUNȚ PUBLIC asupra depunerii solicitării de obţinere a autorizației integrate de mediu pentru obiectivul “Fabrica de acumulatori cu plumb”, situat în municipiul Bistrița, str. Drumul Cetății, nr. 4-6A,

Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a autorizației integrate de mediu  pentru obiectivul “Fabrica de acumulatori cu plumb”, situat în municipiul Bistrița, str. Drumul Cetății, nr. 4-6A, județul Bistrița-Năsăud.

Activitatea intră sub incidența Legii 278/2013 privind emisiile industriale fiind încadrată conform Anexei I la punctele:

2.5. b) topirea, inclusiv alierea, de metale neferoase, inclusiv de produse recuperate, şi exploatarea de turnătorii de metale neferoase, cu o capacitate de topire de peste 4 tone pe zi pentru plumb şi cadmiu sau 20 de tone pe zi pentru toate celelalte metale.

4.2.e) nemetalele, oxizii metalici sau alţi compuşi anorganici, cum sunt carbura de calciu, siliciul, carbura de siliciu.

Documentaţia de solicitare se poate consulta la sediul SC ROMBAT SA, Bistriţa, str. Drumul Cetății, nr. 4-6A și la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud, Bistrița, str. Parcului, nr. 20.

Observaţiile publicului se primesc zilnic, în zilele de luni-joi, între orele 800 -1500 şi vineri între orele 800-1300, sub semnatură şi cu date de identificare, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud, fax 0263223709, e-mail : office@apmbn.anpm.ro , în termen de 30 de zile de la data apariţiei anunţului

FORMULAR DE SOLICITARE EMITERE AIM 2016

RAPORT AMPLAZAMENT EMITERE AIM 2016