Back

AMENAJAMENTUL FONDULUI FORESTIER PROPRIETATE PRIVATĂ APARȚINÂND COMPOSESORATULUI DE PĂDURI TEREN ÎN DEVĂLMĂȘIE PLAIURILE MUȘETEȘTILOR

APM și COMPOSESORATUL DE PADURI TEREN IN DEVALMASIE PLAIUL MUSETEȘTILOR titular al planului AMENAJAMENTUL FONDULUI FORESTIER PROPRIETATE PRIVATĂ APARȚINÂND COMPOSESORATULUI DE PĂDURI TEREN ÎN DEVĂLMĂȘIE PLAIURILE MUȘETEȘTILOR , anuntă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan și finalizării Raportului de mediu și a Studiului de evaluare adecvată .

Consultarea planului , a Raportului de mediu și a studiului de evaluare adecvată se poate realiza la sediul titularului din  comuna Musetesti , sat Musetești , județul Gorj , de luni pană joi intre orele 08-15 și pe pagina de internet a S.C. BIOS & CO S.R.L. http://bios-co.ro/anunturi/PP_EA_RM_Musetesti2024/

COMPOSESORATULUI DE PĂDURI TEREN ÎN DEVĂLMĂȘIE PLAIURILE MUȘETEȘTILOR anuntă dezbaterea publica  a planului , a Raportului de mediu și a Studiului de evaluare adecvată pentru AMENAJAMENTUL FONDULUI FORESTIER PROPRIETATE PRIVATĂ APARȚINÂND COMPOSESORATULUI DE PĂDURI TEREN ÎN DEVĂLMĂȘIE PLAIURILE MUȘETEȘTILOR – din localitatea Mușetești , județul Gorj , ce va avea loc în data de 20.06.2024 , ora 14 la sediul Căminului Cultural Mușetești , din comuna Mușetești , sat Mușetești , județul Gorj .

Documentele pot fi consultate la sediul Agenției de Protecție a Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, și pe site-ul APM Gorj http://www.anpm.ro/web/apm-gorj/documente-procedura-sea-si-ea .

La dezbaterea publică vor participa autoritățile implicate în implementarea planului, precum și publicul interesat .

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii și propuneri privind documentele menționate până la data de 20.06.2024 , la sediul Agenției de Protecție a Mediului Gorj sau prin e-mail la adresa: office@apmgj.anpm.ro și, de asemenea, poate participa la ședința de dezbatere publică .