Înapoi

” Modernizare instalatie electrica de desprafuire a gazelor de ardere -ESP la grupul energetic nr.7, in vederea reducerii emisiilor de praf la cos sub 50 mg/ Nm3. Racordare canale de gaze de ardere de la grupul energetic nr.7 la instalatia de desulfurare - FGD de la grupul energetic nr. 6, jud. Gorj

Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorjanunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Modernizare instalatie electrica de desprafuire a gazelor de ardere -ESP la grupul energetic nr.7, in vederea reducerii emisiilor de praf la cos sub 50 mg/ Nm3. Racordare canale de gaze de ardere de la grupul energetic nr.7 la instalatia de desulfurare - FGD de la grupul energetic nr. 6, jud. Gorj, propus a fi amplasat în oraş Turceni , strada Uzinei, nr.1, judeţul Gorj, titular Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. - Sucursala Electrocentrale Turceni    .

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia MediuluiGorj, Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 8,30-14,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj.

 

 

 

Data afişării anunţului pe site

          22.05.2014