Back

În data de 21.05.2024, a avut loc ședința Comisiei pentru eticheta UE ecologică, online, în format video-conferință, în vederea analizării documentației depuse de operatorul economic SC EUROTOTAL COMP SRL pentru obținerea etichetei UE ecologice pentru trei produse: „ Detergent detartrant EURO”, „CIF Ecolabel” și “Detergent de curatare universal EURO

În data de 21.05.2024, a avut loc ședința Comisiei pentru eticheta UE ecologică, online, în format video-conferință, în vederea analizării documentației depuse de operatorul economic SC EUROTOTAL COMP SRL pentru obținerea etichetei UE ecologice pentru trei produse: „ Detergent detartrant EURO”,  „CIF Ecolabel”  și “Detergent de curatare universal EURO”.

La ședință au participat membri ai Comisiei pentru eticheta UE ecologică, Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru eticheta UE ecologică din cadrul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, precum și reprezentantul operatorului economic  SC EUROTOTAL COMP. Rapoartele de analiză preliminară ale dosarelor depuse au fost întocmite de Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru eticheta UE ecologică din cadrul ANPM și transmise membrilor Comisiei, precum și operatorului economic.

În cadrul ședinței, reprezentantul companiei SC EUROTOTAL COMP SRL a făcut o  prezentare a societății și a produselor pentru care s-a solicitat acordarea etichetei UE ecologice.

După analizarea documentațiilor, membrii Comisiei au votat, cu unanimitate de voturi, acordarea etichetei UE ecologice  pentru produsele: „ Detergent detartrant EURO”,  „CIF Ecolabel”  și “Detergent de curatare universal EURO”