Back

APM Brăila colectează propuneri de proiecte pentru Planul Naţional de Acţiune pentru Protecţia Mediului

 

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului (ANPM) a deschis sesiunea de primire a propunerilor de proiecte ce vor fi incluse în Planul Naţional de Acţiune pentru Protecţia Mediului (PNAPM).

În perioada 5 aprilie - 15 mai 2011 ANPM va actualiza PNAPM (ultima actualizare în 2007) incluzând un portofoliu de proiecte rezultat în urma colectării, evaluării, selectării şi prioritizării propunerilor de proiecte realizate de către instituţii, agenţi economici sau alte persoane interesate. Propunerile de proiecte vor fi întocmite pe baza Fişei pentru propunerea de proiect PNAPM, a instrucţiunilor şi a listei codificării directivelor, disponibile la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului şi pe site-ul apmbr.anpm.ro la secţiunea Dezvoltare Durabilă - Planificare de Mediu. Propunerile de proiecte vor fi colectate şi transmise la ANPM de către Agenţiile Judeţene pentru Protecţia Mediului.

De menţionat că orice persoană interesată (autorităţi şi instituţii publice locale, organizaţii neguvernamentale, instituţii de învăţământ sau cercetare, agenţi economici, alte persoane fizice sau juridice) poate face propuneri de proiecte pentru a fi incluse în PNAPM, cu condiţia ca acestea să fie de importanţă naţională, iar în cazul în care vizează investiţii să aibă o valoare minimă de 210.000 lei.

Fisa de proiect PNAPM si instructiuni de completare le gasiti  AICI5 aprilie 2011