Back

Anunţ privind decizia etapei de încadrare (Conductă gaze - Craiova-Segarcea-Băileşti-Calafat - SNGN TRANSGAZ)

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare
Nr. 12725/02.04.2015

 

APM Dolj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare - cu evaluarea impactului asupra mediului şi cu evaluare adecvată - în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul "Conductă de transport gaze naturale DN 500 mm Craiova-Segarcea-Băileşti-Calafat. Reconsiderare traseu conductă, tronson Craiova-Segarcea", titular SNGN TRANSGAZ, propus a fi amplasat în extravilanul oraşului Segarcea şi comunelor Malu Mare şi Calopăr şi în extravilanul şi intravilanul comunelor Cârcea, Ghindeni şi Teasc, judeţul Dolj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Dolj, din Craiova, strada Petru Rareş, nr.1, în zilele de L-V, între orele 9-14 precum şi în documentul de mai jos.

Descarcă Proiect decizie

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 de zile de la data afişării anunţului.

Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul APM Dolj, precum şi la următoarea adresă de e-mail: office@apmdj.anpm.ro în termen de 13 zile de la data afişării anunţului.