Back

Anunț privind decizia etapei de încadrare (Construire imobil cu garaje și spații tehnice la subsol, spații comerciale la parter, locuințe colective la etaj - Craiova - GHOLAMI STELA MARIANA)

Anunț public privind decizia etapei de încadrare
15.05.2024

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare - nu se supune evaluării impactului asupra mediului - pentru proiectul ”Construire imobil 2S+P+6+7R cu garaje și spații tehnice la subsol, spații comerciale la parter și locuinţe colective la etaj 1-6+7R”, propus a fi amplasat în municipiul Craiova, Calea Severinului, nr. 43A, județul Dolj, titular – Gholami Stela Mariana.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dolj din Craiova, str. Petru Rareş nr. 1, jud. Dolj, în zilele de luni–joi, între orele 8:00-16:30  și vineri între orele 8:00-14:00, sau în documentul de mai jos.

Descarcă proiectul deciziei

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.