Back

Informare privind răspunsurile primite din partea Bulgariei referitor la proiectul "Construire depozit naţional de eliminare a deşeurilor slab şi mediu radioactive Radiana Kozloduy"

Referitor la procedura de evaluare a impactului asupra mediului în context transfrontieră pentru proiectul “Construirea unui depozit național de eliminare a deșeurilor slab și mediu radioactive" propus de Compania de Stat – Deșeuri Radioactive – Radiana, Kozloduy –Bulgaria, vă informăm că în conformitate cu cerinţele prevederilor Convenţiei privind accesul la informaţie, participarea publicului la luarea deciziei şi accesul la justiţie în probleme de mediu, ratificată prin Legea nr. 86/2000, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor a afişat la data de 20.09.2016, în pagina de site proprie http://www.mmediu.ro, alături de celelalte informaţii referitoare la proiect, următoarele documente:

1. Traducerea în lb. română a răspunsurilor părții bulgare la întrebările publicului român care au fost considerate nesatisfăcătoare în cadrul dezbaterii publice sau care nu au primit răspuns.

2. Traducerea în lb română a răspunsurilor părţii bulgare la întrebările formulate de publicul interesat în perioada de consultare de după dezbaterile publice