Back

Comunicat - Let s Do It Romania 2018

 

Nr. 14446 /14.09.2018

                                              COMUNICAT DE PRESĂ

 

                            2018 - „Ziua Mondială a Curățeniei”

 

România va par­ticipa la cel mai mare proiect civic de mediu ”Ziua Mondială a Curățeniei”, organizat sub egida „Let`s Do It, World!” și a Programului Națiunilor Unite pentru Mediu-UNEP.

Ministerul Mediului, împreună cu Asociația Viitorul in Zori, organizatorul proiectului Letʼs Do It România, au ca principal obiectiv mobilizarea a 1 milion de voluntari, care vor participa activ la acțiunea de curățenie.

Agenția pentru Protecția Mediului Brașov, împreună cu Asociația Tot Mai Verde, coordonatorul proiectului la nivelul județului Brașov, invită brașovenii la cea mai mare acțiune de ecologizare pe întreg teritoriul județului nostru. Angajații din APM Brașov vor participa la actiunea de voluntariat în localitatea Dumbrăvița.

Acțiunea din 15 septembrie se realizează pe bază de voluntariat, după un program unitar la nivel național:

  • orele 8:00 – 9:00 - înregistrarea, verificarea, echiparea voluntarilor cu saci și mănuși;
  • orele 9:00 – 14:00 - activitatea de strâns deșeuri de către voluntari;
  • orele 14:00 – 17:00 - ridicarea sacilor cu deșeuri și transportul lor către bazele de stocare, în vederea valorificării corespunzătoare a acestora.
  •  

”Vă invităm să participaţi la acest proiect care este o ocazie deosebită pentru responsabilizarea socială a comunității și conștientizarea importanței unui mediu sănătos în care trăim”, a declarat Ciprian Băncilă, directorul executiv al APM Brașov.

 

              BIROUL DE PRESA AL APM BRAȘOV                                14.09.2018

 

 

 

 

 

 

 

 

.