Back

Actualizarea Planului National de Actiune pentru Mediu

Termenul de depunere a fiselor de proiecte pentru procesul de actualizare a Planului National de Actiune pentru Protectia Mediului a fost prelungit pana la data de 31.05.2011.

Toate celelalte informatii, prezentate in continuare, raman valabile.

ANPM a demarat în cursul lunii aprilie 2011 acţiunea de actualizare a Planului Naţional de Acţiune pentru Protecţia Mediului. Orice persoană interesată (autorităţi şi instituţii publice locale, organizaţii neguvernamentale, instituţii de învăţământ şi cercetare, agenţi economici, alte persoane fizice sau juridice) este invitată să facă propuneri de proiecte pentru a fi incluse în PNAPM actualizat.

Fişa pentru propunerea de proiect va fi transmisă către APM Maramureş, în format electronic, pe adresa de e-mail:office@apmmm.anpm.ro, până la data de 04.mai. 2011.

Persoane de contact din cadrul APM Maramureş: Ana Morari şi Angela Michnea.

Aşteptăm cu interes propunerile Dvs. de proiecte pentru noua versiune a Planului Naţional pentru Protecţia Mediului care va fi elaborat în acest an.

Invitaţia pentru înscriere de proiecte în PNAPM, Fişa pentru înscrierea proiectului şi instrucţiunile de completare a acestei Fişe, precum şi lista codurilor directivelor aplicabile se găsesc în această secţiune.

·        Invitaţia pentru înscriere de proiecte în Planul Naţional de Acţiune pentru Protecţia Mediului

·        Fişa pentru înscrierea proiectului

·        Instrucţiuni privind completarea Fişei pentru înscrierea proiectului

·        Lista coduri directive