Back

Săptămâna Europeană a Mobilității / EUROPEANMOBILITYWEEK 16 - 22 septembrie 2023

Vă comunicăm faptul că, în perioada 16 – 22 septembrie 2023, se va organiza o nouă ediție a Săptămânii Europene a Mobilităţii.Fiecare ediție a Săptamanii Europene a Mobilitatii pune accentul pe o anumită temă legată de mobilitatea durabilă. Tema din acest an este „Eficiență energetică- Save energy”, iar sloganul este „Combină și deplasează-te –Mix&Move”.

Practic acest slogan/îndemn este o premieră în campania de mobilitate, prin faptul că va fi folosit pe o perioadă mai lungă de timp și va funcționa împreună cu brandul EUROPEANMOBILITYWEEK și în următorii ani .

Înscrierile activităților pe platforma EMW au început!!!

Pe această cale, primăriile, organizațiile non-guvernamentale, unitățile de invățământ, companiile și alte entități private din județul au posibilitatea de a se înscrie cu inițiative/acțiuni/evenimente pe platforma mobilityweek.

Primăriile/autoritățile locale se pot înscrie cu inițiative/acțiuni/evenimente pe platforma mobilityweek accesând link-ul  https://registration.mobilityweek.eu/login.php.

Organizațiile non-guvernamentale, unitățile de invățământ, companii și alte entități private din județul dumneavoastră se inregistrează pe platforma mobilityweek accesând un alt link și anume https://mobility-action.mobilityweek.eu/login.php.

 

CHARTER 2023

POSTER 2023